Хамалите от мъжки пол

30/04/09 0 COMMENTS

Хамалската работа ,колкото и да е тежка и неприятна винаги се намира около нас под различни форми и при различни условия.Повечето ежедневни неща ,които вършим могат да се сметнат за хамалска услуга ,която извършваме сами на себе си.По един или друг начин ние сме хамали сами на себе си.

При пазаруването ,особено когато е в присъствието на близка жена ,ежедневно на мъжката чат от човечеството се налага да пренася колосални количества безполезни в повечето случаи дребни предмети.Добрите мъже хамали извършват тази хамалска услуга напълно безплатно за своите любими половинки.

Мъжете хамали,при извършването на хамалски услуги от този род в повечето случаи са недоволни,не толкова от факта ,че им се налага да носят като хамали предметите,а по- скоро от неистовото чакане пред или вътре в даден магазин.Това превръща хамалската услуга в бреме за тях,и ако се прекали много с чакането мъжете хамали започват да се държат наистина като такива.

Друг аспект от безплатните хамалски услуги ,които ни се налага да се вършат за нежните  половинки е по времето ,когато на тези иначе мили същества им хрумне да  разместят мебелите.

Когато една жена реши ,че нещо не си е на мястото то  хамалина съпруг трябва да се намеси незабавно,иначе рискува вместо да извърши просто една нормална и бърза хамалска услуга ,на главата му да се стоварят огромно количество мърморене и криви погледи.След което хамалина от мъжки пол пак извършва хамалската услуга но с огромно главоболие.

Може би,най-приятната хамалска услуга ,която извършва хамалина от мъжки пол е свързана с неговата венчавка.

По най-различни традиции булката трябва да бъде пренесена през различни препятствия за да се спази традицията.Много романтичен и приятен момент ,както за хамалина от мъжки пол ,така и за неговата бъдеща съпруга.Дали извършването на хамалската услуга ще е качествено зависи от физическите възможности на хамалина от мъжки пол и от килограмите на неговата бъдеща съпруга.

Полезността на извършването на тази хамалска услуга от хамалина от мъжки пол е под голямо съмнение.В повечето случаи завършва със щастлив край.Но за да прибегне към извършването на тази хамалска услуга ,хамалина от мъжки пол трябва да е обмислил много добре всичко и да вярва на избраницата си.

Друг пример за безплатна хамалска услуга,която хамалина от мъжки пол извършва напълно съзнателно и с желание е посещаването на плаж.

Когато милото женско същество сподели ,че има желание да поднови миналогодишния си тен в естествени условия,хамалина мъж подкрепя идеята радушно защото мероприятие като това е свързано със много хубави изживявания.Но също така и с пренасяне на плажния “инвентар” на неговата половинка.При този процес хамалската услуга влиза в пълна сила и в двете посоки,както на отиване така и на връщане от плажа.

Когато към посещението на плажа са добавени и деца тогава хамалската услуга извършвана от хамалина от мъжки пол е още по- голяма ,но и в двата случая си заслужава носенето.

Хамалина от мъжки пол ,трябва да е много внимателен при избирането на своята половинка,защото от неговия избор зависи количеството на хамалските услуги ,които ще трябва да извърши в последствие.

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply