Преместване на апартамент от Евро Хамали

23/04/10 0 COMMENTS

9051944_1Вчера в 14.00 часа с Евро Хамали се свързаха две момичета, с молбата нашите хамали да преместят багажа им от един апартамент в друг. Оказа се, че преместването от хамали трябва да бъде извършено по най-бързият начин, понеже момичетата трябва да освободят квартирата на следващата сутрин. Времето все повече ни притискаше, но това ни мотивира още повече да организираме хамалите за експресното извършване на хамалски услуги.
Един час след позвъняването на момичетата, нашите хамали бяха на адреса в пълна готовност. Дамите се бяха справили отлично с опаковането и приготвянето на багажа си и след бързо планиране на хамалските услуги, хамалите започнаха работа. След 1 час и 30 мин. пренасяне на вещите от хамалите, целият багаж бе в камиона. Потеглихме към новият адрес, който се намираше на разстояние около 2км. Преместването от Евро Хамали продължи с разтоварване и пренасяне на имуществото. Часа бе 18.15 и нашите хамали се поздравяваха за добре свършената екипна работа.
Благодарение на Евро Хамали, момичетата успяха да преместят всички вещи и да предадат в отличен вид апартамента на неговият собственик.

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply