Хамали 2011

05/01/11 0 COMMENTS

Честита Нова Година от Евро Хамали!

Скъпи приятели, през Новата 2011 година Ви желаем да сте много здрави и щастливи! Да бъдете много упорити и още по-успешни, да реализирате всички поставени цели!

Благодарим Ви, че бяхте заедно с нас през изминалата 2010!

Както всеки един колектив и нашият такъв от хамали, не пропусна да изпрати старата година като направи равносметка за изминалите дни. Заедно реализирахме много на брой премествания на жилища и офиси, което допълнително сплоти екипът ни от хамали и усъвършенства работата ни в кризисни и спешни ситуации. Бяхме изправени пред безброй трудности, които заедно по хамалски успяхме да разрешим. Удовлетвореността на нашите клиенти ни амбицираше все повече и повече. Смеем да заявим, че 2010 бе успешна за нас както в личен, така и в професионален план.

Сега е време и ние от Евро Хамали да си поставим нови цели, към които да се стремим. Естествено те вкючват извършване на бързи и качествени хамалски услуги, разширяване на приятната приятелска среда и разбира се още и още доволни клиенти, доверили се на нашите хамали. Трябва да знаете, че Евро Хамали и през 2011 ще се грижи за Вашето спокойствие и уют. Бъдете убедени, че в наше лице винаги можете да откриете един близък и достоен приятел!

Благодарим ви!

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply