За нас

Нашата фирма за хамали и хамалски услуги е създадена през началото на 90-те години и до днес тя е на Ваше разположение. През цялото това време, ние от Евро Хамали непрекъснато усъвършенствахме и подобрявахме нашата работа. За нас от особена важност и значимост е да Ви предложим една напълно удовлетворяваща Ви хамалски услуги, предоставени на най-добрата цена.

Днес Евро Хамали е фирма, предлагаща професионални хамалски услуги – преместване и пренасяне на жилища и офиси, транспорт и транспортни услуги, товаро-разтоварни услуги, опаковане и разопаковане на вещи и много други. Нашата силна мотивация и непрестанни усилия за развитие, все още продължават да подобряват и развиват нашата работа.

Нашият екип на Евро Хамали е създаден от добре подбрани специалисти в своята област. Всеки наш служител и колега е преминал успешно през пълно обучение за хамалски услуги, като периодично нашите хамали обменят нови и актуални методи и способи за извършване на качествени хамалски услуги. Това гарантира и допринася за създаването на сплотен и добре обучен екип от хамали. С приятелския и сътруднически дух, който витае наоколо нашата работа на хамали е по-скоро удоволствие, отколкото задължение.

Политиката на Евро Хамали е свързана с изграждането на цялостни хамалски услуги, които могат да задоволят всички Ваши потребности от хамали. На първо място поставяме качеството на нашата работа, съпровождана от бързина и внимание към всеки детайл. Високото ниво на колективност и разбирателство помага на нашите хамали да извършат всяка задача с лекота и минимум усилия.
Евро Хамали уважава и цени своите клиенти, както и имуществото, което ни поверяват. Нашите специализирани хамали осъзнават, че вещите Ви са много скъпи и затова ние ще осигурим необходимото за да ги запазин непокътнати по време на преместването.
Евро Хамали е Вашият верен приятел, на който можете да разчитате!