Хамали 2011

05/01/11 0 COMMENTS

Честита Нова Година от Евро Хамали!

Скъпи приятели, през Новата 2011 година Ви желаем да сте много здрави и щастливи! Да бъдете много упорити и още по-успешни, да реализирате всички поставени цели!

Благодарим Ви, че бяхте заедно с нас през изминалата 2010!

Както всеки един колектив и нашият такъв от хамали, не пропусна да изпрати старата година като направи равносметка за изминалите дни. Заедно реализирахме много на брой премествания на жилища и офиси, което допълнително сплоти екипът ни от хамали и усъвършенства работата ни в кризисни и спешни ситуации. Бяхме изправени пред безброй трудности, които заедно по хамалски успяхме да разрешим. Удовлетвореността на нашите клиенти ни амбицираше все повече и повече. Смеем да заявим, че 2010 бе успешна за нас както в личен, така и в професионален план.

Сега е време и ние от Евро Хамали да си поставим нови цели, към които да се стремим. Естествено те вкючват извършване на бързи и качествени хамалски услуги, разширяване на приятната приятелска среда и разбира се още и още доволни клиенти, доверили се на нашите хамали. Трябва да знаете, че Евро Хамали и през 2011 ще се грижи за Вашето спокойствие и уют. Бъдете убедени, че в наше лице винаги можете да откриете един близък и достоен приятел!

Благодарим ви!

Хамали – празнично настроение

03/12/10 0 COMMENTS

Месец декември е и приповдигнатият дух започва да витае навсякъде около нас. Въпреки, че времето е все още сравнително топлото, при нашият екип от хамали нахлува празничното настроение. Днес решихме заедно всички хамали да украсим офиса. Малко закъсняхме с тази дейност, но това е защото имахме доста задачи и трябваше да помогнем на вас – нашите приятели в няколко значително големи премествания на жилища и офиси. Тук е важно да заявим, че ще наваксаме подобаващо и няма как да минем без коледна елха. Тази година смятаме да се сдобием с живо дръвче, което да накичим с красиви гирлянди, играчки и  естествено звезда. Приятното начинание по поставянето на украсата въодушеви и най-върлите специалисти в хамалските услуги. Празничните емоции несъмнено допълнително ни сплотяват и обединяват в един отличен екип. Още от сега започваме да мислим за коледни игри за хамали. До този момент имаме доста свежи и интересни идеи за нашето скромно хамалско парти. Още не сме определили заветната дата, но когато това се случи, първо ще се похвалим на вас – нашите верни почитатели.

Целият колектив от хамали вече с нетърпение очакваме идващите празници и почивни дни, през които изцяло ще се отдадем на семейството и най-близките ни приятели. Така дългоочакваната и заслужената почивка от хамалски услуги, пристъпва все по-близо и по-близо. Естествено, че през това време трябва да поддържаме и добра форма, предвид хамалската работа, на която сме се отдали изцяло. Всеки един член от екипа на хамалите, още отсега е направил своята програма за часовете, които ще прекара във фитнеса. Все пак няма как да направим компромис при извършването на нашите качествени хамалски услуги в столицата ни – град София.

А вие подготвихте ли се за най-красивите и любими празници?

Хамали на помощ

02/11/10 0 COMMENTS

Днес не беше никак лек ден за нашите хамали. Рано сутринта, докато все още се събуждахме с чаша горещо кафе, нашият телефон за хамалски услуги в София позвъня със зов за помощ. Работата беше спешна и трябваше веднага да се отзовем. Добре, че за подобни случаи винаги имаме дежурен екип от хамали. Очакваше ни разтоварване на огромен камион с много ценна и обемиста стока. Тя трябваше да се премести и подреди в специален склад. Времето е един от най-важните ресурси за клинтите и за хамали като нас.  Затова в този /и много други/ случаи, трябваше да се подходи експедитивно. Само след няколко минутки и екип от 4-ма хамали пътувахме към мястото, където беше паркиран камиона. Работата не бе никак малко, но желанието ни да помогнем и да бъдем от полза на нашият клиент бе това, което ни мотивира да приключим с всички хамалски услуги само за около 1 час и 40 минути.

Ние от Евро Хамали, София сме доволни само когато и нашите клиенти са напълно удовлетворени!

 Page 1 of 20  1  2  3  4  5 » ...  Last »