Пренасяне на домове

При преместване на жилище /дом/, можем да Ви предложим следните хамалски услуги:

  • Оглед на жилището – вещи, предмети, мебели.
  • Демонтаж на някои мебели, ако има нужда.
  • Опаковане вещите и предметите, които ще се преместват.
  • Пренос на всички кашони и цялото имущество от хамали.
  • Товарене, подреждане на багажа в камиона и укрепване на предметите с цел запазване на тяхната невредимост.
  • Разтоварване, монтаж /ако има демонтирани мебели и машини/, подреждане на цялото имущество от хамали, изхвърляне на опаковъчните материали .

След като направите заявка за извършване на хамалски услуги, в удобно за Вас време един от нашите хамали ще ви посети на място. Желателно е този оглед да се извърши 2 или 3 дни преди извършването на преместването. Така ние ще бъдем запознати с естеството на предстоящите хамалски услуги и заедно ще планираме Вашето преместване. По време на този оглед ще изясним срокове и време за преместването, цени, услуги. Тук е момента, ако имате някакви въпроси да ги зададете, както и да запознаете нашия хамал със специфични моменти за имуществото, което ще се премества. Например чупливи предмети.

Ако част от Вашето имущество не може да бъде преместено в цялостния си вид, нашите хамали ще Ви предложат демонтаж. Целта на тази хамалска услуга е запазване невредимо вашето жилищно имущество.

Сортирането и опаковането са едни от ключовите моменти на качественото преместване. Затова ние от Евро Хамали подхождаме с особено внимание към тях.

Пренасянето, товаренето и разтоварването са не само физически дейности. Евро Хамали са добре обучени за да ги извършат с минимални усилия и голяма грижа към вашите вещи. Ние знаем, че Вашето имущество е безценно.