Съвети от хамали – бързо преместване

01/07/10 1 COMMENTS

Ние Евро Хамали, ценим Вашето време и за това в тази статия ще Ви запознаем как по-бързо да преместите своето жилище или офис.
Най-бързото и качествено преместване може да извършите чрез фирма за хамали и хамалски услуги. Но ако сами ще местите имущество е добре да се съобразите с някои малки тънкости в хамалските услуги.

Първо си направете план на хамали за преместване, който да има следната последователност: подготовка и опаковане, товарене в камион, транспорт, разтоварване, пренос до новото място, разопаковане и подреждане, изхвърляне на опаковки.
При подготовката за пренасяне на дома или офиса е важно да предвидите дали са ви необходими специални инструменти, опаковки. Ако е необходимо разглобяване на накои предмети, ние от Евро Хамали ви съветваме да си осигурите необходимите условия за това. При опаковането задължително сортирайте и описвайте предметите в кашоните.
При товаренето и разтоварването помислете за най-краткия и свободен маршрут до камиона, който да се намира възможно най-близо до входа на сградата. Евро Хамали Ви съветва да запазите и място за паркиране на камиона.
Транспорт: Ключов момент тук е да изберете подходящ час на транспортирането на имуществото. Избягвайте пиковите и натоварени часове за хамалски услуги и със сигурност преместването ще се осъществи много по-бързо. Според нашите хамали предварително избраният маршрут за транспорт трябва да бъде възможно най-кратък.
Евро Хамали ви съветва разопаковането и подреждането да се вършат успоредно. По-големите предмети / например мебели/ е най-добре при възможност още при разтоварването да се поставят на желаното място.

Бъдете организирани и последователни.

1 COMMENTS

1 Катя
14:48:05, 27/07/10

Благодаря на хамалите за съветите!
Определено са много полезни, скоро ще се възползвам от тях.

Leave a Reply