Хамали и почивка

26/09/09 0 COMMENTS

Как ли би изглеждала почивката на обикновения хамалин след дългото и неуморно, целогодишно извършване на хамалски услуги?Един от най-добрите варианти за пълноценен отдих за хамалите е да отдаде на тялото си дълго и разточително мързелуване на някои слънчев плаж, това ще е съвсем заслужен и справедлив вариант след усиленото извършване на тежките хамалски услуги по време на цялата работна година.
Другия приятен за хамалите вариант, и съвсем не за подценяване, би бил да отдаде заслужената награда за белите си дробове, служещо му покорно и достойно при преместването на различни тежки и по-леки предмети по време на извършване на хамалската услуга, и да ги удостои с благотворното и полезно действие на въздуха предоставен ни така любезно и безплатно от някоя планина намираща се на територията на нашата мила родина.
Вариантите за почивка са много, и са най-различни, и както за останалите хора, така и за хамалите въпроса не е дали почивката е необходима, а дали работата извършена през годината и полученото за този труд възнаграждение, ще са достатъчни за почивката, от която се нуждае човек, било то хамалин извършващ хамалска услуга, или всеки един изкарващ прехраната си в нашата мила родина по честен и почтен път.
Разликата в качеството на почивката при хамалин извършващ хамалска услуга в някоя друга държава, с положително различен статут от нашата мила родина, не би трябвало да се различава драстично от почивката на средностатистическия хамалин извършваш хамалски услуги и преместване на различни предмети, в нашата мила родина.
Но за съжаление разликата е факт, единствено то нещо по което си приличат двете почивки е цялостното и пълно отдаване на отдих съобразен с личната ценностна система на хамалина извършил всички тези хамалски услуги през годината за да може да си позволи да се отдаде истински на разпускането.
За хората занимаващи се с физически труд, като хамалите по време на преместването и транспортирането на различни видове стоки, е характерно, че са много земни и естествени, също така знаят отлично цената, която са платили за да могат да си позволят почивка.
За това е логично да се оползотворят максимално добре предоставената им възможност за почивка и да извлекат максимално положителната емоция от всяка една ситуация, по времето когато са решили да почиват.
Независимо от разликата в стандарта и заплащането сигурното е, че отдаде ли се възможност на хамали да почива, събитието води след себе си незабравими приятни спомени и куп положителни емоции.Хамалите просто знаят как да почиват и как да се забавляват и го правят винаги когато имат тази възможност.
Тайната на хамалите за пълноценното наслаждаване на почивката се състои, не само в удовлетворението от добре извършените хамалски услуги, и всичкото пренасяне и внасяне, и транспортиране на различни вещи, а също така и във факта, че те се забавляват винаги истински и от цялото си сърце.
Ако всички обременени, постоянно ангажирани с работа, обременени от ежедневие и проблеми хора, успеят да постигнат, макар и за една вечер, веселото и непринудено отдаване на почивката, което правят хамалите с лекота, то тогава с чиста съвет могат да кажат, че са постигнали съвършената почивка.

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply