Хамали и работна седмица

15/04/10 0 COMMENTS

Здравейте, приятели на Евро Хамали!

9051944_3Изминалата седмица бе много натоварена и за съжаление не ни остана много време да пишем в нашият блог за хамали и хамалски услуги.
За тези седем дни нашите специалисти в преместването и хамалските услуги, реализираха 2 цялостни премествания на офиси, 5 премествания на жилища – апартаменти и къщи, транспортиране на 3 обемисти и тежки товара, местене на пиано и редица други хамалски услуги. За цялостните и някои от частичните премествания, клиентите се довериха на нашите хамали и за събирането и изхвърлянето на опаковъчните материали.

За нас е истинско щастие, че успяхме да задоволим нуждите на всички клиенти, възпозвали се от хамалски услуги на Евро Хамали. Нашите усилия са насочени към качествено, бързо и безпроблемно обслужване на всеки клиент. Удовлетвореността от добре свършената работа ни мотивира още повече, като не спираме да се стремим да бъдем още по-добри в хамалските услуги.

Незабравяйте, че ако имате нужда от хамали и хамалски услуги винаги може да ни намерите на 02 8707071 или GSM: 088 7 666617

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply