Хамалите и правенето на любов

19/11/09 0 COMMENTS

Много е чудно, какво общо би могло да има между тези толкова различни на пръв поглед мероприятия, но методиката на повечето действия съпроводени и при правенето на любов и при извършването на хамалски услуги се доближава значително в своята същина.
Като за начало подхода към клиентите е много важен и от първостепенно значение за да може да се стигне до извършване на хамалска услуга.клиентите трябва да бъдат винаги ухажвани и толерирани, трябва да се задоволяват техните капризи и желания за да може да бъдат по-благосклонни при избора си на фирма извършваща хамалски услуги посредством хамали.
Намирането на клиенти е спечелването им, наподобява търсене на партньор за правене на любов, погледнато чисто прагматично на тези събития, и при търсенето на партньор, и пи търсенето на клиент за хамалска услуга извършвана от хамали крайния резултат е употребяване на съответната услуга, било то хамалска или от другото естество.
Пътя през който се минава за да се стигне до консумацията на хамалската услуга е сходен с действията и стъпките необходими да се предприемат за намиране на правилен партньор за другата услуга.Макар, че при търсенето на подходящ партньор, няма ясно обособени правила, в общи линии при повечето случаи се спазват принципите наложени от обществото или средата в която се намираме.
Ухажването като въведение и метод за преминаване към следващия етап е съпроводено с конкретни действия субективни за конкретния случай.При предлагането на хамалски услуги и за по-лесното спечелване на клиенти, романтичната вечеря и красивия букет с цветя, могат успешно да бъдат заменени с приемлива отстъпка в цената и намаляване на сроковете за изпълнение на хамалската услуга от хамалите.
За потвърждаване на сериозните намерения от едната и другата страна, следващите срещи и милите думи, интригуващите разговори и всички останали подробности свързани с демонстриране на сериозните намерения могат да бъдат заменени с цялостно и детайлно представяне на самия процес на извършване на хамалската услуга от хамалите.
Това допринася за по-голяма яснота в отношенията, като при извършването на хамалски услуги от хамали, така и при декларирането на сериозни намерения в една връзка.Като вторичен ефект се наблюдава зараждащо се взаимно доверие между партньорите при извършването на хамалска услуга от хамали, и при партньорите от другото естество.
В последствие малките романтични подаръци, които е желателно да се правят с повод и без повод, заздравяват и внасят позитивна нотка в развитието на връзката.При извършването на хамалски услуги от хамалите, тези подаръчета могат да бъдат заменени с опаковане систематизиране и внимателна грижа при транспортирането на предметите на поръчителя на хамалската услуги.
Запознаването с родителите и намерението за по-сериозна стъпка в отношенията е неизбежно при взаимно разбирателство и наличието на любов от двете страни.
Пристъпването към тази сериозна стъпка в живота на влюбените, при извършването на хамалси услуги може да се асоциира с пълното удовлетворение на клиента и винаги когато са му необходими хамалски услуги или хамали да се доверява само и единствено на фирмата, която е спечелила неговото доверие с качествено извършена хамалска услуга от професионални хамали.
Единствената разлика при двете е моногамията, при хамалските услуги не е желателна, докато в една сериозна връзка е неизбежна.

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply