Хамалската услуга

08/07/09 0 COMMENTS

Най-приятния момент за всички, и за консуматорите на хамалската услуга, и за самите хамали,това е периода когато настъпи крайния етап от извършването на хамалската слуга.В повечето случаи е нормално всички страни да останат с впечатлението , че хамалската услуга е извършена качествено и акуратно от хамалите.

Когато хамалите са спазили всички изисквания на клиента по време на извършване на хамалската услуга, и са транспортирали успешно всички вещи и предмети, съвсем заслужено могат да се отдадат на отдих и планиране на етапите от извършването на следващата хамалска услуга.

Преди, по време , и след извършването на хамалската услуга хамалите и техните ръководители винаги се ръководят от една единствена мисъл.Стремежа и желанието винаги да са на ниво, малко по- високо от изискванията на клиента за извършването на хамалската услуга от хамалите.

Защото само по този начин, и с този тертип на работа е възможно да се пребори така голямата конкуренция при извършването на хамалски услуги.

Стандарта и качеството на работа при извършването на хамалски услуги не трябва да се определя от конкуренцията, а хамалската фирма заела се да извършва хамалски услуги, трябва да работи по собствени високи стандарти за работа.

Тогава с течение на времето и множеството от доволни клиенти фирмата заела се с тежката задача да се наложи на пазара за извършване на хамалски услуги придобива нужната репутация и рутина.В последствие осъществяването на контакта с нови потребители на хамалски услуги става по-лесно, отношенията фирма-клиент се подобряват значително.

Доволни са не само крайните потребители на хамалски услуги , но и самите хамали, заради наличието на достатъчно работа.

За правилното и точно финализиране на хамалската услуга важна роля изиграват не само хамалите заели се да пренесат и транспортират, но и техните ръководители.Договорката за конкретна и точна цена удовлетворяваща и двете страни е деликатен и важен момент.

Хамалите по време на изпълнение на хамалската услуга е важно да са много добре и професионално настроени, и да работят по такъв начин, че за клиента да изглежда ниска цената, която е предложена и договорена в началото за цялостното извършване на хамалската услуга.По този начин крайния клиент получава не само качествена хамалска услуга извършена от професионални хамали, но и убеждението, че не е изразходвал средствата по извършването на хамалската услуга от хамалите пълноценно.

Фирмата осъществяваща хамалската услуга, от своя страна получава много добър съюзник в лицето на доволния клиент, което от своя страна си е най-добрата възможна реклама на извършената хамалска услуга.

По този начин всички са доволни и извличат сам положителните страни на съвместната си работа.

Трудно е да се постигне идеален вариант на работа и договорка когато се извършва хамалска услуга от хамали в реални условия, но намирането на вариант, който да задоволява всички страни при извършването на хамалски услуги не трябва да се пренебрегва, а напротив винаги трябва да се търси оптималната среда, в която извършената хамалска услуга ще е задоволителна за всички.

Във всички случаи цената е определящия фактор, нейния размер трябва винаги да отговаря на качеството на хамалската услуга, и в това да бъде убеден и самия клиент след крайната намеса на хамалите.

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply