Рекламация на хамалска услуга

03/02/10 0 COMMENTS

Винаги във всяко едно начинание свързано с общуването с хора, има доволни и недоволни, извършването на хамалски услуги от хамали не прави изключение.Вярно е , че не се работи директно с хора, при извършването на хамалски услуги от хамали , а се работи най-често с техните вещи по време на преместването и транспортирането.
Това не прави по-малко важно отношението към работата на самите хамали и правилното извършване на хамалската услуга, защото в крайна сметка целта на всяка една услуга , била тя и хамалска е да се осигури на потребителя максимално качество на приемлива цена.
Когато стремежа на хамалите по време на извършването на хамалската услуга е да задоволят точно и ясно изискванията на клиента и на своя работодател, тогава вероятността от получаването на негативна оценка под формата на рекламация ,за извършената от тях хамалска услуга, значително ще намалее.
Колкото са по-малко рекламациите при извършването на хамалски услуги от хамали , толкова по-добре е за всички , за да има качествено извършена хамалска услуга не е достатъчно само да с е спазват поставените изисквания.Хамалите трябва да влагат и нещо от себе си или поне малко това , което правят да им доставя удоволствие. Ако се придържат стриктно към правилата на извършване на хамалска услуга, тогава също , работата на хамалите ще е сполучлива , но няма да им доставя удоволствие и би могла да се превърне в бреме.
За това е желателно хамалската услуга да се извършва не само стриктно ,по неписаните правила за тази цел, а и малко желание от страна на хамалите значително ще намали тежестта от преместването и транспортирането по време на извършване на хамалската услуга.
Извършената по този начин хамалска услуга не само ще помогне на самите хамали да приемат работата си по-лесно , но и ще придадат смисъл на хамалската услуга , което ще я направи качествено извършена и без никакви забележки.
Разбира се винаги се намират капризни клиенти, които въпреки всичко решават да направят рекламация , но тя ще се дължи на съвсем други причини, не и на грешно и немарливо извършване на хамалската услуга от хамалите.
Като всяка една работа , така и в извършването на хамалски услуги от хамали , трябва да се подхожда със самочувствие и професионализъм , за да не се получават така нежеланите възражения от страна на клиентите.
По голямото старание от страна на хамалите по време на извършването на хамалската услуга, значително допринася за намаляването на рекламациите от извършените услуги.Когато за даден хамалин, не е от голямо значение факта, че извършва хамалски услуги и приеме факта , че това е просто работа като всички останали, и трябва да се извърши с нужната прецизност и желание , за да е свършена професионално. Това би било много по-добро решение отколкото да се задължават хамалите в спазването на правила и маниери на извършването на хамалската услуга.
И въпреки всички усилия, от стана на хамалите и всички останали участници по време на извършването на хамалски услуги, рекламации винаги ще има, важното е те да са възможно най-малко по време на извършването на хамалските услуги.

Няма намерени мнения за тази статия. Ти може да си първият - коментирай!

Leave a Reply